The Band

Den norske sekstetten Kaizers Orchestra`s energiske og teatralske alternative rock med norske tekster overføres uten språkbarrierer til et trofast publikum både i Norge og på kontinentet. 

Gruppen er renommert i Skandinavia, men har også fått et dedikert publikum i Europa og andre steder.

Til tross for at sangtekstene bare synges på norsk er bandets eksentriske, konseptuelt ambisiøse og triumferende musikk en syntese av skandinavisk og østeuropeisk folkemusikk fylt av høyenergisk blues, indie, metal og rock.

Kaizers Orchestra har fått en kultfølge i USA, forsterket av sin en siste opptreden i 2013 på New Yorks Metropolitan Museum of Art, som ble dekket som en høyprofilert debut av The New York Times.

Nå, 10 år senere, har bandet kommet sammen igjen, og Kaizers Orchestras fire måneder lange turnè med 56 konserter ble utsolgt på under femten minutter.

Bandet planlegger også turneer over hele verden for 2024-2025. Bandet arbeider med en musikalsk struktur rundt den ikoniske albumtrilogien-det første prosjektet på engelsk, og Kaizer's Orchestra er glade for å kunngjøre at alle albumene deres vil bli relansert og remastered på vinyl fra februar 2023 til august 2023.

I tillegg har bandet hintet om å slippe noen nye låter og kanskje et fullt album nedover veien...